ELEVATIONS™ & PLAYNUK

ELEVATIONS™ & PLAYNUK

Elevations™ och PlayNuk är en duo med engagerande vattenlekslösningar och lägger till nya dimensioner i grunda pooler och Splashpads!

  • Elevations ™ erbjuder äventyr på flera nivåer med en nästan oändlig mängd rörliga delar och temamöjligheter.
  • PlayNuk en mindre variant av Elevations ™ för yngre äventyrslystna och erbjuder lek från tidig ålder.

Fantasifulla, uppslukande upplevelser som håller leken flödande

Oavsett om du väljer en standard Elevations ™ , ett pirattema eller en stänkande anläggning inspirerad av en tropisk regnskog, stimulerar Elevations ™ fantasin och tar barn till spännande nya världar och upplevelser. De actionfyllda designen kombinerar förväntan på de stora tippande vattenhinkarna, farten i vattenrutschbanor, det sociala spelet med spraykanoner och en hel rad aktivatorer, kaskader och sprayer som barn kan ändra och utforska.

För småbarn och förskolebarn är PlayNuk designen på dubbla nivåer som ett allt-i-ett nav med åldersanpassade lek och tillbehör. Mindre trappsteg och räcken gör det enkelt för små att gå från bottenvåningen till övre däck medan mjuka sprutfunktioner, taktila inlärningsupplevelser och skuggade områden säkerställer timmar med rolig lek under varma sommardagar.

Superblöta aktiviteter – inomhus eller ute!

Var och en av dessa anläggningar kan installeras på en mängd olika exteriörer och interiörer. Vortex samarbetar gärna för att välja en design som passar perfekt för aktuellt område och situation. Vi kan även optimera platsen, strukturens position och åtkomst. Oavsett om du integrerar dem som inomhus-Poolplay funktioner eller som en huvudattraktion utomhus, har Elevations ™ och PlayNuk stor dragningskraft på både stora och små.

Familjelek på alla nivåer

Elevations ™ och PlayNuk-enheter ger lekmöjligheter på alla nivåer. När barn går från marknivå till översta våningen, upptäcker de olika lektillbehör längs vägen. Båda nivåerna interagerar genialt med varandra så att de äldre och de yngre barnen kan samarbeta och lösa problem som ett team. Genom att göra detta uppmuntras kontakten mellan generationerna, vilket är viktigt för unga familjer. Oavsett vilken anläggning och vilka redskap som väljs, kommer din upplevelse att hålla familjen engagerade längre och längta efter återbesök.

sv_SESwedish